Lisa

Lisa Van Rossem is een Belgische zangeres die onmiddellijk na de blind auditions van "The Voice" werd getipt als favoriet. Alle 4 de coaches draaiden hun zetels in minder dan één minuut. Helaas moest Lisa al in de duels de talentenshow verlaten. Foutje van de jury, maar geen probleem voor Lisa.

Universal Music Belgium werd weggeblazen door haar korte maar krachtige prestatie en besloot de zangeres toch onderdak te geven. Twee maanden later bracht Lisa i.s.m LIVE Entertainment haar eerste single "Strangers with a Memory" uit en liet ze Vlaanderen nogmaals zien wat voor een uitzonderlijke stem ze bezit.

In 2016 werd ze uitgenodigd door haar coach Bart Peeters om mee op te treden op de "Radio 1 Prince sessie" waar ze een prachtige cover van "Purple Rain" bracht. Lisa was ook "special guest" in het voorprogramma van de Sportpaleisconcerten van Stan Van Samang, vorige zomer beleefde Lisa ook haar vuurdoop als presentatrice van Marktrock en ze zong de titelsong van de film "Allemaal Familie", een lied geschreven en gecomponeerd door coach Bart Peeters.

Dit jaar nog zal Lisa's droom uitkomen, want Universal Music Belgium heeft besloten haar album uit te brengen.